New Step by Step Map For خواص درمانی عناب خشک

میوه عناب کاربردهای زیادی در طب سنتی ایرانی به‌عنوان داروی ضدسرفه، ملین و کاهنده فشار خون دارد. این میوه در طب سنتی در ترکیب با سایر داروهای گیاهی برای درمان سرماخوردگی، آنفولانزا و سرفه استفاده می‌شود.

استفاده از مطالب سایت سرزمین غذا فقط برای مقاصد غیر تجاری و با ذکر منبع بلامانع است. ورود

اما علاوه بر این، عناب خواص دیگری نیز دارد که از جمله آن‌ها می‌توان به موارد زیر اشاره کرد:

عناب به طور گسترده در طب جایگزین برای بهبود کیفیت خواب و عملکرد مغز استفاده می‌شود. تحقیقات جدید نشان می‌دهند که آنتی‌اکسیدان‌های منحصربه‌فرد عناب می‌توانند عامل این تأثیرات مثبت باشند. این تحقیقات نشان داده است که عصاره میوه و دانه عناب باعث افزایش زمان و کیفیت خواب در موش‌ها می‌شود.

عناب برای درمان سرماخوردگی و بیماری‌های ریوی مفید است.

از آشپزی گرفته تا مصارف دارویی راه‌های زیادی برای استفاده مردم از عناب در سراسر جهان وجود دارد. در اینجا خلاصه‌ای از مهمترین کاربردهای آن آورده شده است:

اگر بخواهیم شکل خشک شده این میوه را با عناب تازه مقایسه کنیم، مردم بیشتر این نوع را مصرف و از آن برای مصارف آشپزی استفاده می‌کنند. از جمله خواص عناب خشک باید به کالری بالای آن اشاره کنیم.

از نظر طب سنتی ایران طبع عناب معتدل و کمی سرد است. عناب از نظر طب سنتی خواص متعددی دارد و البته مانند هر خوراکی دیگر نباید در مصرف آن افراط کرد وگرنه عوارضی در پی خواهدداشت (ماخذ: سایت طبایع).

عناب تازه و خشک هر دو به‌سبب ارزش غذایی‌شان نزد چینی‌ها اهمیت فراوانی دارند.

شما می‌توانید با استفاده از عصاره و آب عناب از بیماری‌های پوستی نظیر پسوریازیس، اگزما و آکنه جلوگیری کنید و از پوست صورت و بدن خودتان مراقبت کنید.

ظاهرا عناب چینی خشک همان اندک ویتامین‌ها را نیز ندارد اما استثنائاً ویتامین ث آن چندین برابر بیشتر است. ضمنا مواد معدنی عناب خشک و کالری آن چندین برابر عناب تازه است.

عناب برای چی خوبه؟ همانطور که گفته شد عناب علاوه بر فواید بسیار زیاد برای دستگاه گوارش، مشکلات قلبی، قند و انعقاد خون، خواص عناب برای سرماخوردگی نیز مطرح بوده، ضد التهاب و ضد سرطان بودن، پوست و مو، مشکلات رحم، دندان‌ها و آرامش‌بخشی برای پاکسازی کبد و تنظیم آنزیم‌های کبدی نیز بسیار مفید است و با کاهش میزان آنریم‌های کبدی که نشانگر آسیب‌های بافتی هستند؛ آن را در برابر بیماری‌های کبدی محافظت کرده و همچنین از کبد چرب جلوگیری و آن را درمان می‌کند.

به دلیل اینکه از خواص عناب برای کبد کاهش آنزیم‌های کبدی در خون است، بنابراین زمانی که می‌خواهید آزمایش آنزیم‌های کبدی را انجام دهید، بهتر است مصرف عناب را به مدت چند روز قطع نمایید تا جواب آزمایش شما دقیق‌تر باشد.

به همین دلیل و برای کمک به شما در این مقاله سایت ماگرتا، مواد تشکیل‌دهنده‌ی این میوه با خاصیت را گفتیم، خواص چای کوهی خواصش را برشمردیم و موارد تداخل آن با داروها را نیز ذکر کردیم تا بتوانید به بهترین شیوه ممکن از این میوه استفاده نمایید.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *